Æggekage med squash og feta

6 personer

190° over/undervarme

En let og lækker ret til morgen, brunch, frokost og som tilbehør til aftensmåltidet
Kan suppleres med lidt cocktailpølser til brunch  og frokost
Kan suppleres med lidt tzatziki og en grøn salat, så har du en lækker vegetarret

Ingredienser

6 stk æg
2 dl squash
6 stk tynde skiver squash
2 dl hytteost
½ dl feta
2 forårsløg
½ spsk dild, tørret eller 1 spsk frisk
2 spsk frisk persille, hakket
friskkværnet salt og peber

Tilberedning
  1. Pisk æggene sammen i en stor skål
  2. Riv squash og klem væden fra
  3. Skær forårsløgene i ½ cm stykker
  4. Bland squash, forårsløg, hytteost og smuldret feta i æggemassen og tilsæt med hakket dild og persille
  5. Krydr med friskkværnet salt og peber
  6. Fyld det hele i et lille ovnfast fad
  7. Bag ved 190° i 25-30 minutter
  8. Når massen er stivnet i overfladen (ca. 15-20) lægges de 6 squashskiver ovenpå og æggekagen bages færdig så den er fast

Loading