En let og lækker ret til morgen, brunch, frokost og som tilbehør til aftensmåltidet Kan suppleres med lidt cocktailpølser til brunch og frokost Kan suppleres med lidt tzatziki og en grøn salat, så har du en lækker vegetarret
Ingredienser
6 stk æg 2 dl squash 6 stk tynde skiver squash 2 dl hytteost ½ dl feta 2 forårsløg ½ spsk dild, tørret eller 1 spsk frisk 2 spsk frisk persille, hakket friskkværnet salt og peber
Tilberedning
Pisk æggene sammen i en stor skål
Riv squash og klem væden fra
Skær forårsløgene i ½ cm stykker
Bland squash, forårsløg, hytteost og smuldret feta i æggemassen og tilsæt med hakket dild og persille
Krydr med friskkværnet salt og peber
Fyld det hele i et lille ovnfast fad
Bag ved 190° i 25-30 minutter
Når massen er stivnet i overfladen (ca. 15-20) lægges de 6 squashskiver ovenpå og æggekagen bages færdig så den er fast