Avocado fyldt med belugalinse-salat

4 personer

Kan anvendes som forret, frokost eller tilbehør til hovedret


 
Ingredienser

4 stk avocado

Belugalinsesalat
1,5 dl belugalinser
½ bouillonterning
3 dl vand

75 g frisk mozzarella
2 store dadler, finthakket
25 g grofthakkede mandler
6 store blade hakket mynte
4 stilke hakket persille
½ økologisk lime, skal og saft
friskkværnet peber og salt

Tilberedning
  1. Kog belugalinserne som angivet på emballagen (20 min), tilsæt ½ bouillonterning
  2. Hæld linserne i en si og afkøl dem
  3. Rør de afkølede linser med krydderier, limeskal og limesaft
  4. Pluk mozzarellaen i småstykker og bland ost og dadler i linserne
  5. Del avocadoerne, tage stenen ud og fjern lidt at avocadokødet, så der bliver et lidt større hul
  6. Fyld belugalinsesalaten i avocadoerne

Loading