Baconkylling med asparges

Varmluft 220° – 20 min.
2 personer

Server med Jordbær-tomat-salat og bagte ovnkartofler

Ingredienser

2 stk kyllingefilet
1 kugle frisk mozzarella
8 stk asparges
6 spsk asparges pesto
8 skiver bacon

Salt og friskkværnet peber

Tilberedning
  1. Skær kyllingefileterne op i den ene side
  2. Bred baconen ud på en bageplade med bagepapir, 4 + 4 skiver, så fedtkanten overlappes
  3. Læg nu kyllingefileterne på baconen og krydr med salt og peber
  4. Skær mozzeralla i 6-8 skiver og fordel dem på den ene side af kyllingfileten
  5. Læg 4 asparges  ovenpå mozzarellaen
  6. Top med 3 spsk asparges pesto
  7. Fold den frie side af kyllingefileten over 
  8. Pak kyllingefileten ind i baconen 
  9. Bag i 20 min. ved 200º varmluft
  10. Skær i skiver og server med dit ynglingstilbehør

Loading