Varmluft 220° – 20 min.2 personerServer med Jordbær-tomat-salat og bagte ovnkartofler Ingredienser 2 stk kyllingefilet1 kugle frisk mozzarella8 stk asparges6 spsk asparges pesto8 skiver baconSalt og friskkværnet peber Tilberedning Skær kyllingefileterne op i den ene sideBred baconen ud på en bageplade med bagepapir, 4 + 4 skiver, så fedtkanten overlappesLæg nu kyllingefileterne på baconen og krydr med salt og peberSkær mozzeralla i 6-8 skiver og fordel dem på den ene side af kyllingfiletenLæg 4 asparges ovenpå mozzarellaenTop med 3 spsk asparges pestoFold den frie side af kyllingefileten over Pak kyllingefileten ind i baconen Bag i 20 min. ved 200º varmluftSkær i skiver og server med dit ynglingstilbehør Tags# Asparges# Bacon# Kyllingefilet# Mozarella - frisk