Bagt hokkaido og rosenkål

Over/undervarme 200° – 20 min.

2 personer

En meget farverig salat med et eksotisk touch

Ingredienser
200 g rosenkål
½ stk hokkaido
olivenolie
friskkværnet salt
1½ dl pekannødder
½ dl tranebær, tørrede
1 spsk olivenolie
½ spsk ahornsirup
et drys kanel
Tilberedning
  1. Rengør og halver rosenkålene
  2. Vend rosenkålene i olie og salt
  3. Læg rosenkålene på en bageplade
  4. Skræl og skær hokkaidoen i store tern
  5. Vend hokkaidoen i olie, ahornsirup og kanel
  6. Læg hokkaidoen på en bageplade
  7. Bag rosenkålen i 20-25 min og hokkaido i 15-20 min, hokkaidoen skal fortsat være fast
  8. Bland rosenkål, hokkaido, pecannødder og tranebær i en skål
  9. Der evt. dryppes med yderligere ahornsirup

Loading