Bagt kotelet med quinoa-hokkaido salat

200° varmluft – 20 min.

2 personer

Ingredienser

2 stk koteletter
1 kvart hokkaido
friskkværnet salt og peber

Quinoasalat
½ dl quinoa
1 dl vand
1 spsk olivenolie
saft af en ½ lime
100 g frisk babyspinat
1 avocado
friskkværnet salt og peber

Til servering
frisk dild

Tilberedning
  1. Tænd ovne på 200°
  2. Rens hokkaidoen og skær den i tern
  3. Vend hokkaidoen i olivenolie
  4. Læg hokkaidoen på en bageplade og krydr med salt og peber
  5. Bag hokkaidoen i ovnen i 20 min
  6. Skyl quinoaen og kog den i 1 dl vand i 20 min., pas på den ikke koger tør
  7. Lad quinoaen køle lidt af
  8. Bland quinoa med limesaft og olie
  9. Krydr koteletterne
  10. Stil koteletterne i ovnen når hokkaidoen har bagt i 8 min, og lad dem bage med de sidste 12 min
  11. Tag sten og skal af avocadoen og skær den i skiver
  12. Anret spinat, hokkaido, avacado og quinoa på en tallerken sammen med koteletterne

Loading