200° varmluft – 20 min.2 personer Ingredienser 2 stk koteletter1 kvart hokkaidofriskkværnet salt og peberQuinoasalat½ dl quinoa1 dl vand1 spsk olivenoliesaft af en ½ lime100 g frisk babyspinat1 avocadofriskkværnet salt og peberTil serveringfrisk dild Tilberedning Tænd ovne på 200°Rens hokkaidoen og skær den i ternVend hokkaidoen i olivenolieLæg hokkaidoen på en bageplade og krydr med salt og peberBag hokkaidoen i ovnen i 20 minSkyl quinoaen og kog den i 1 dl vand i 20 min., pas på den ikke koger tørLad quinoaen køle lidt afBland quinoa med limesaft og olieKrydr koteletterneStil koteletterne i ovnen når hokkaidoen har bagt i 8 min, og lad dem bage med de sidste 12 minTag sten og skal af avocadoen og skær den i skiverAnret spinat, hokkaido, avacado og quinoa på en tallerken sammen med koteletterne Tags# Avocado# Koteletter# Quinoa