Varm luft 200° – ca. 12 min 2 personerServer gerne et godt brød til Ingredienser 2 laksesteaks 150-200gFrisk dildFriskkværnet salt og peberLimesaftQuinoasalatLangtidsbagte cherrytomater1 dl quinoa – hvid eller sort2 dl vandSaltFrisk babyspinat eller anden grøn salat1 stk avocadoLimesaft1 spsk olivenolieFriskkværnet salt og peber Tilberedning Bag cherrytomaterne i god tid, så de kan blive koldeSkyl quinoaenKog quinoaen i vandet og tilsæt lidt saltLad quinoaen køle af, skyl evt. med koldt vandDryp laksen med limesaft og krydr med friskkværnet salt og peber og kom lidt klippet dild påBag laksen i ca. 12 min afhængig af tykkelsen ved 200º varmluftVend den kolde quinoa med lidt limesaft og olivenolienBland salat, quinoa, langtidsbagte cherrytomater og avocadoVed servering klippes dild over laksen Tags# Avocado# Laks - fersk# Quinoa