Bagt laks med quinoasalat

Varm luft 200° – ca. 12 min 

2 personer

Server gerne et godt brød til

Ingredienser

2 laksesteaks 150-200g
Frisk dild
Friskkværnet salt og peber
Limesaft

Quinoasalat
Langtidsbagte cherrytomater
1 dl quinoa – hvid eller sort
2 dl vand
Salt
Frisk babyspinat eller anden grøn salat
1 stk avocado
Limesaft
1 spsk olivenolie
Friskkværnet salt og peber

Tilberedning
  1. Bag cherrytomaterne i god tid, så de kan blive kolde
  2. Skyl quinoaen
  3. Kog quinoaen i vandet og tilsæt lidt salt
  4. Lad quinoaen køle af, skyl evt. med koldt vand
  5. Dryp laksen med limesaft og krydr med friskkværnet salt og peber og kom lidt klippet dild på
  6. Bag laksen i ca. 12 min afhængig af tykkelsen ved 200º varmluft
  7. Vend den kolde quinoa med lidt limesaft og olivenolien
  8. Bland salat, quinoa, langtidsbagte cherrytomater og avocado
  9. Ved servering klippes dild over laksen

Loading