Blåbær muffin gulerod/mandel

Over/undervarme 170° – ca . 25 min

9 stk

 

Ingredienser

40 g smuttede mandler
50 g havregryn
75 g hvedemel
1 tsk vaniljepasta
2 tsk bagepulver
100 g gulerødder – reven vægt
8 dadler – tørrede
1 spsk solsikkeolie
2 spsk honning
2 stk æg
100 g blåbær
9 muffinforme

Tilberedning
  1. k mandler, havregryn og mel i en multihakker
  2. Tilsæt vaniljepasta og bagepulver og bland
  3. Hæld det over i en skål
  4. Skræl og riv gulerødderne
  5. Udsten dadlerne
  6. Hak nu gulerødder og dadler i en multihakker
  7. Pisk olie og honning i en røreskål der kan indeholde alle ingredienser
  8. Pisk æggene i et af gangen
  9. Rør de hakkede gulerødder og dadler i æggeblandingen
  10. Vend melblandingen i
  11. Fordel dejen i 9 muffinforme
  12. Pynt med blåbær på toppen
  13. Bag i ca. 25 minutter

Loading