4 personerParmesan i store flager til garnering, bredbladet persille og friskkværnet peber Ingredienser 1 flot og fast blomkålshoved6 stilke bredbladet persille100 g ristede mandler50 g parmesanost½ øko citron, saft og skal1 dl olivenolie1½ tsk tørret estragon2 skalotteløghavsalt, friskkværnet peber1 tsk honning½ -1 fed hvidløg, presset Tilberedning Skyl blomkålshovedet, tør det godt og skær det i mindre buketterRist mandlerne på en tør pande.Kom først blomkål i foodprocessor og kør det til grove kornGør bagefter det samme med mandlerHak persille og skalotteløg fint evt. også i foodprocessoren nu da den er i svingRiv parmesanostenBland blomkål, mandler, parmesan, skalotteløg samt persilleRør en dressing af citronsaft og skal, honning, estragon, salt og peber samt hvidløgHæld dressingen over salaten og vend det sammen Tags# Blomkål# Parmesanost