Blomkåls couscous

4 personer

Parmesan i store flager til garnering, bredbladet persille og friskkværnet peber

Ingredienser

1 flot og fast blomkålshoved
6 stilke bredbladet persille
100 g ristede mandler
50 g parmesanost
½ øko citron, saft og skal
1 dl olivenolie
1½ tsk tørret estragon
2 skalotteløg
havsalt, friskkværnet peber
1 tsk honning
½ -1 fed hvidløg, presset

Tilberedning
  1. Skyl blomkålshovedet, tør det godt og skær det i mindre buketter
  2. Rist mandlerne på en tør pande.
  3. Kom først blomkål i foodprocessor og kør det til grove korn
  4. Gør bagefter det samme med mandler
  5. Hak persille og skalotteløg fint evt. også i foodprocessoren nu da den er i sving
  6. Riv parmesanosten
  7. Bland blomkål, mandler, parmesan, skalotteløg samt persille
  8. Rør en dressing af citronsaft og skal, honning, estragon, salt og peber samt hvidløg
  9. Hæld dressingen over salaten og vend det sammen

Loading