Chia knækbrød

1 bageplade
Over/undervarme 150° – 1 t 30 min.

Gem knækbrødene i en lufttæt beholder, de kan holde sig et par uger
Brug evt. smulder til drys på yoghurt

Ingredienser

2,5 dl hørfrø
1 dl chiafrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
0,5-1 tsk salt
godt med friskkværnet peber
3 dl vand

Tilberedning
  1. Blend solsikkekerner og græskarkerner ganske lidt
  2. Bland alt kerner sammen i en skål og tilsæt vand
  3. Rør godt rundt i den meget tynde masse til alt er godt blandet
  4. Lad stå i ca. 10 min, så sætter det sig til en tyk masse
    Det er hørfrøene og chiafrøne der gør dejen tyk og binder det hele sammen
  5. Bred kerneblandingen jævt ud i en bradepande med et dejskraber
  6. Med dejskraberen deles dejen nu i lige så store stykker knækbrød som du ønsker. Del ved at trykke riller med dejskraberen
  7. Bag ved 150° i 1 time 30 min eller indtil knækbrøden er let bruge og tørre
  8. Lad dem afkøle og bræk dem så i stykker

Loading