1 bagepladeOver/undervarme 150° – 1 t 30 min.Gem knækbrødene i en lufttæt beholder, de kan holde sig et par ugerBrug evt. smulder til drys på yoghurt Ingredienser 2,5 dl hørfrø1 dl chiafrø1 dl sesamfrø1 dl solsikkekerner1 dl græskarkerner0,5-1 tsk saltgodt med friskkværnet peber3 dl vand Tilberedning Blend solsikkekerner og græskarkerner ganske lidtBland alt kerner sammen i en skål og tilsæt vandRør godt rundt i den meget tynde masse til alt er godt blandetLad stå i ca. 10 min, så sætter det sig til en tyk masseDet er hørfrøene og chiafrøne der gør dejen tyk og binder det hele sammenBred kerneblandingen jævt ud i en bradepande med et dejskraberMed dejskraberen deles dejen nu i lige så store stykker knækbrød som du ønsker. Del ved at trykke riller med dejskraberenBag ved 150° i 1 time 30 min eller indtil knækbrøden er let bruge og tørreLad dem afkøle og bræk dem så i stykker Tags# Chiafrø# Glutenfri