Chokolade muffin

Varm luft 180°  – 20 min.

12 stk

 

Ingredienser
½ dl vand
75 g smør
1 tsk vaniljesukker
75 g sukker
75 g brun farin
150 g hvedemel
25 g kakao
2 stk æg
1 tsk bagepulver
Tilberedning
  1. Smelt smørret i vandet
  2. Bland hvedemel, kakao og bagepulver, og rør godt sammen
  3. Pisk æg, vaniljesukker, sukker og brun farin luftigt. Det skal piskes til en meget luftig æggemasse
  4. Rør forsigtigt hvedemelsblandingen ind i dejen med en dejskraber, du skal bevare luften i dejen
  5. Bland så det smeltede smør i dejen, stadig forsigtigt
  6. Hæld dejen op i 12 muffinforme og bag dem 20 min ved 185º ved varmluft
  7. Pynt med glasur, frugt og hvad du ellers synes passer til lejligheden

Loading