Dukkah laks med bønnesalat

Over/undervarme 170°  – 15 min

4 personer

TILBEHØR
Spicy fetadip

Ingredienser

Laks
4 stk laksefileter – 150-175 g
2 spsk olie
ca. 1 dl dukkah krydderiblanding

Bønnesalat
600 g grønne bønner
1 lille rødløg
50-100 g feta

Dressing
4 spsk olivenolie
1-2 tsk friskrevet ingefær
1 øko-citron – skal og saft
salt

Tilberedning
  1. Pensel laksefileterne med olie, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir
  2. Tryk dukkah krydderiet let fast på laksefileterne
  3. Bag i ovnen i ca. 20 min, bag ikke for længe, så bliver laksen tør
  4. Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt
  5. Kog bønnerne i letsaltet vnad i 2-3 minutter
  6. Skyl bønner under koldt vand, så de bevarer sprødheden
  7. Vend bønnerne med dressingen
  8. Hak løget fint og drys det over bønnerne sammen med smuldret feta

Loading