Over/undervarme 170° – 15 min4 personerTILBEHØRSpicy fetadip Ingredienser Laks4 stk laksefileter – 150-175 g2 spsk olieca. 1 dl dukkah krydderiblandingBønnesalat600 g grønne bønner1 lille rødløg50-100 g fetaDressing4 spsk olivenolie1-2 tsk friskrevet ingefær1 øko-citron – skal og saftsalt Tilberedning Pensel laksefileterne med olie, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapirTryk dukkah krydderiet let fast på laksefileterneBag i ovnen i ca. 20 min, bag ikke for længe, så bliver laksen tørRør alle ingredienserne sammen og smag til med saltKog bønnerne i letsaltet vnad i 2-3 minutterSkyl bønner under koldt vand, så de bevarer sprødhedenVend bønnerne med dressingenHak løget fint og drys det over bønnerne sammen med smuldret feta Tags# Grønne bønner# Laks - fersk# LCHF