Er fint som en starter, før selve middagen, eller som en let forret
Kan også fint serveres som en snack sammen med et glas vin eller en øl
Kan også anvendes som wrap til en gå/cykeltur, så skal de ikke skæres ud og bages, blot pakkes stramt ind i staniol Tilføj evt. en stor skive skinke hvis de skal anvendes som wrap
Ingredienser
4 stk tortillabrød 200 g cheddarost – revet 100 g chili smøreost eller 100 g friskost naturel og ½ finthakket chili 150 g spinat 1 stk rød sød peber
Tilberedning
Smør tortillaerne med chiliost, smør ikke helt ud til den øverste kant
Læg spinatblade på, heller ikke helt ud til den øverste kant
Skær peberen i lange stykker og fordel dem på spinatbladene
Drys med revet cheddar
Rul tortillaerne hård fra bund til top
Skær tortillaerne i ca. 3 cm skiver, og stil dem i en tærteform En mellemstørrelse tærteform passer fint, lidt afhængig af hvor hårdt de er rullet og hvor meget peber der kommer i
Bag dem i ovnen og lad dem afkøle lidt inden de serveres