Enchiladas med ost og spinat

Over/under varme 250°  – ca. 10 min.

4 personer

Flere anvendelsesmuligheder

  1. Er fint som en starter, før selve middagen, eller som en let forret
  2. Kan også fint serveres som en snack sammen med et glas vin eller en øl
  3. Kan også anvendes som wrap til en gå/cykeltur, så skal de ikke skæres ud og bages, blot pakkes stramt ind i staniol
    Tilføj evt. en stor skive skinke hvis de skal anvendes som wrap
Ingredienser

4 stk tortillabrød
200 g cheddarost – revet
100 g chili smøreost eller 100 g friskost naturel og ½ finthakket chili
150 g spinat
1 stk rød sød peber

Tilberedning
  1. Smør tortillaerne med chiliost, smør ikke helt ud til den øverste kant
  2. Læg spinatblade på, heller ikke helt ud til den øverste kant
  3. Skær peberen i lange stykker og fordel dem på spinatbladene
  4. Drys med revet cheddar
  5. Rul tortillaerne hård fra bund til top
  6. Skær tortillaerne i ca. 3 cm skiver, og stil dem i en tærteform
    En mellemstørrelse tærteform passer fint, lidt afhængig af hvor hårdt de er rullet og hvor meget peber der kommer i
  7. Bag dem i ovnen og lad dem afkøle lidt inden de serveres

Her kommer et billede af de bagte enchiladas

Loading