Frisk påskekage med citron og mandel

Over/undervarme 150° – 1 time

8 personer

Over/undervarme 150°
1 time
Ingredienser

Kage
170 g smør
170 g sukker
1 ubehandlet citron, fintrevet skal og saft
2 æg
140 g finthakkede mandler
140 g hvedemel

Mascarponecreme
250 g mascarpone elle anden flødeost
1 ubehandlet citron, fintrevet skal og saft
ca. ½ dl flourmelis
1 spsk cremefraiche, hvis cremen er for tyk

Pynt
Jordbær
Hindbær
Blåbær
Marcipan/mandel påskeæg

Tilberedning
  1. Rør smør, sukker og citronskal og -saft til en cremet masse
  2. Pisk æggene i et af gangen
  3. Bland hvedemel og bagepulver i dejen
  4. Tilsæt de finthakkede mandler, og rør hurtigt sammen
  5. Kom dejen i en en smurt springform på ca. 22 cm
  6. Bag ved 150º i 1 time

Loading