Fyldt picnic peber

200° varmluft

2 personer

En herlig og let bid til en picnictur
Husk at tage en flaske rosevin med, så smager det ekstra godt

Server gerne lidt hjemmelavet knækbrød eller andet brød til

Dild kan erstattes af purløg

Ingredienser

2 stk snackpebre
100 g røget laks
200 g torskerogn
35 g blødt smør
50g flødeost
1 fed knust hvidløg
50 g cremefraiche
1 bdt dild
1 spsk citronsaft
salt og peber

Tilberedning
  1. Hak laksen groft
  2. Rør laks, torskerogn, smør, flødeost, hvidløg og cremefraiche
  3. Klip dild i og smag til med citron, salt og peber
  4. Halver peberfrugterne og fjern kernerne
  5. Fyld fiskeblandingen i peberfrugterne og drys med klippet dild
  6. Læg et stykke smørrebrødspapir på en halv peberfrugt og læg den anden halve over, så der igen er en hel peberfrugt
  7. Pak ind i staniol og tag med på picnicturen

Loading