Græsk auberginefad

Varmluft 230° – 12 min.

4 personer

Server gerne guacamole til

Ingredienser

1 stk løg – grofthakket
4 fed hvidløg – hakket
250 g hakket oksekød
3-400 g aubergine
1 stk porre
Oregano
Salt og peber
1 spsk mel
3 spsk tomatpure
1 ds tomater – flåede
4 æg
Ost – revet

Tilberedning
  1.  Løget svitses i olie, hvidløg og hakket oksekød tilsættes og steger i nogle minutter
  2. Skær auberginen i ½ cm tern, porren i tynde skiver og tilsæt det sammen med oregano, salt, peber, mel, tomatpure og flåede tomater
  3. Lad retten småkoge i 10-15 min. og smag til
  4. Hæld i et tærtefad og lav 4 fordybninger, og slå et æg ud i fordybningerne
  5. Drys med ost
  6. Stilles i ovnen indtil æggene er stivnet og osten smeltet

Loading