Stedet for livsnydere
Grill – 10-12 min
2 personer
En lækker grillmiddag
Ingredienser
2 stk kyllingefilet eller en marineret kotelet
2 stk majskolber
8 stk gulerødder – tynde
4 spsk barbequemarinade – på flaske
2 stk avocadoer
1 stk rødløg – lille
salt og friskkværnet peber
2 stk tortillaer
Tilberedning
- Stik kyllingefileterne med en gaffel og smør dem med barbequemarinaden
- Læg dem i en skål og dæk dem
- Stil dem i køleskabet mindst 2 timer, gerne ½ til et døgn Vend dem af og til
- Pil blade og tråde af majskolberne og del hver i 4 stykker
- Skræl gulerødderne og halver dem på langs, er de meget tykke så halver dem en gang mere på langs
- Mos avocadokødet
- Hak løg og chili fint og rør det sammen med avocadokødet og krydr med salt og friskkværnet peber
- Fordel avocadomassen på tortillaerne og fold dem sammen
- Umiddelbart før grilning smøres majskolberne med olie og gulerødderne vendes i olie
- Krydr majskolber og gulerødder med salt og friskkværnet peber
- Grill kyllingefileter, majskolber og gulerødder i 10-12 minutter, vend dem undervejs
- Grill også de sammenklappede tortillaer, dog kun ca. 3 min på hver side, til de er varme og har fået grillstriber
- Server straks og drys gerne med lidt persille
Her med marineret kotelet