Grillet kyllingefilet med majs, gulerødder og avocadofyldte tortillaer

Grill – 10-12 min
2 personer

En lækker grillmiddag

Ingredienser
2 stk kyllingefilet eller en marineret kotelet
2 stk majskolber
8 stk gulerødder – tynde
4 spsk barbequemarinade – på flaske
2 stk avocadoer
1 stk rødløg – lille
salt og friskkværnet peber
2 stk tortillaer
Tilberedning
  1. Stik kyllingefileterne med en gaffel og smør dem med barbequemarinaden
  2. Læg dem i en skål og dæk dem
  3. Stil dem i køleskabet mindst 2 timer, gerne ½ til et døgn Vend dem af og til
  4. Pil blade og tråde af majskolberne og del hver i 4 stykker
  5. Skræl gulerødderne og halver dem på langs, er de meget tykke så halver dem en gang mere på langs
  6. Mos avocadokødet
  7. Hak løg og chili fint og rør det sammen med avocadokødet og krydr med salt og friskkværnet peber
  8. Fordel avocadomassen på tortillaerne og fold dem sammen
  9. Umiddelbart før grilning smøres majskolberne med olie og gulerødderne vendes i olie
  10. Krydr majskolber og gulerødder med salt og friskkværnet peber
  11. Grill kyllingefileter, majskolber og gulerødder i 10-12 minutter, vend dem undervejs
  12. Grill også de sammenklappede tortillaer, dog kun ca. 3 min på hver side, til de er varme og har fået grillstriber
  13. Server straks og drys gerne med lidt persille

Her med marineret kotelet

Loading