Grøn thaisuppe

4 personer

Server gerne et godt brød til

Ingredienser

1 stk løg
1 fed hvidløg
300 g broccoli
450 g frosne ærter
1 ds kokosmælk
6 dl grøntsagsbouillon
1½ spsk gøn karrypasta
1stk limefrugt
Salt og friskkværnet peber

Til servering
50 g ristede hasselnødder eller saltede peanuts
Persille
Skiver af frisk grøn chili

Tilberedning
  1. Svits hakket løg og hvidløg i lidt olie i en gryde
  2. Tilsæt bouillon og kokosmælk
  3. Tilsæt ærter, broccoli og karrypasta
  4. Kog suppen op og lad den småkog i 10 min
  5. Lad suppen stå nogle minutter inden den blændes
  6. Varm suppen op og tilsæt friskpresset limesaft, salt og friskkværnet peber
  7. Server suppen pyntet med nødder, persillekviste og tynde skiver grøn chili

Loading