Honningglaseret laks

Over/undervarme 190° – 12-15 min
4 personer

En fryd for øje og gane

Ingredienser

4 stk – (ca. 600 g i alt) laksefileter
3 spsk honning – flydende
3 spsk dijonaisesennep
1 fed hvidløg
salt
Sommersalat
200 g babysalat eller rucola
100 g blåbær – friske
100 g hindbær – friske
100 g feta i tern
2 spsk dressing fra fisken
2 spsk olivenolie
evt. lidt hvidvinseddike
18 stk blomster fra hjulkrone

Tilberedning
  1. Læg laksen på en bageplade
  2. Rør honning, sennep og knust hvidløg sammen i en lille skål
  3. Smag til med salt
  4. Pensl laksen med det halve af dressingen, gem resten til salaten
  5. Bag laksen midt i ovnen
  6. SOMMERSALAT
  7. Skyl salat, blåbær og hindbær
  8. Halver fetaternene
  9. Fordel salat, bær og feta på tallerkener
  10. Pisk olivenolie og dressingen sammen og smag evt. til med lidt hvidvinseddike
  11. Dryp salaten med dressingen
  12. Læg et stykke laks ovenpå
  13. Pynt med blomster fra hjulkrone eller små stedmoderblomster

Loading