Laks og porre i mascarponesauce

 

laks porre mascarp2

Ingredienser

2 personer

3 porrer
1 bdt dild
150 g mascarpone
1 dl mælk
salt og friskkværnet peber
2 laksefileter uden skind
saft og skal af 1 økologisk citron
30 g kapers

Tilbehør
Små kartofler

Hvis det skal være LCHF så server blomkålscouscous til

Tilberedning

Traditionel varme 200° - 20 min.

1 Tænd ovnen på 200°
2 Rens porrerne og skær dem i tynde skiver 
3 Steg dem 2-3 min. i lidt smør 
4

Pisk mælk og mascarpone sammen i en skål og krydr med salt og friskkværnet peber
Klip halvdelen af dilden i

5 Fordel den cremede porreblanding i et smurt ovnfast fad og læg laksestykkerne ovenpå 
6 Dryp laksen med citronsaft, og drys revet citronskal og kapers over laksen 
7 Bag retten i 20 minutter 
8 Lige før servering drysses med resten af den klippede dild 

Lækker, anderledes og let at lave, klar til at sætte i ovnen når forretten er spist, så er der tid til lidt snak og et glas vin
Drik gerne et glas Sauvignon Blanc fra New Zealand til

laks porre mascarp0

laks porre mascarp3

Tags: Mascarpone, Laks - fersk

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her