Laks salad nicoise

laks salad nicoise

Ingredienser

4 personer

200 g laks
2 æg
1 salathoved, fx egeblad
200 g grønne bønner
1 bakke cherrytomater
200 g kogte kartofler
2 spsk kapers
50 g sorte oliven

 

Sennepsdressing
1 tsk dijonsennep
1 spsk vineddike
3 spsk olivenolie
1 tsk sukker

 

Tilbehør
Groft brød

 

 

Tilberedning

 

Damp laksen i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Kog æggene. Afkøl og pil dem.
Skyl salaten og afdryp.
Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. Afdryp bønnerne og hæld koldt vand over.
Halver cherrytomaterne og skær kartoflerne i mindre stykker.

 

Vend salat med kartofler, bønner, cherrytomater, æg skåret i kvarte, kapers og oliven. Del laksen i flager og fordel over salaten.

 

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.

 

Server salaten med brød.

 

Kilde:saesonforgodsmag,dk

Tags: Laks - fersk

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her