Græsk auberginefad

greek aubergine

Ingredienser

4 personer

1 stk løg - grofthakket
4 fed hvidløg - hakket
250 g hakket oksekød
3-400 gaubergine
1 stk porre
Oregano
Salt og peber
1 spsk mel
3 spsk tomatpure
1 ds tomater - flåede
4 æg
Ost - revet

Tilberedning

Traditionel varme 230° - 12 min.

1 Løget svitses i olie, hvidløg og hakket oksekød tilsættes og steger i nogle minutter
2 Skær auberginen i ½ cm tern, porren i tynde skiver og tilsæt det sammen med oregano, salt, peber, mel, tomatpure og flåede tomater
3 Lad retten småkoge i 10-15 min. og smag til
4 Hæld i et tærtefad og lav 4 fordybninger, og slå et æg ud i fordybningerne
5 Drys med ost
6 Stilles i ovnen indtil æggene er stivnet og osten smeltet

 
Server gerne guacemole til

 greek aubergine2

Kilde: xxx

Tags: LCHF, Aubergine

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her