Avocado fyldt med belugalinsesalat

avocado belugalinser

Ingredienser

4 personer

4 stk avocado

Belugalinsesalat
1,5 dl belugalinser
½ bouillonterning
3 dl vand

75 g frisk mozzarella
2 store dadler, finthakket
25 g grofthakkede mandler
6 store blade hakket mynte
4 stilke hakket persille
½ økologisk lime, skal og saft
friskkværnet peber og salt

Tilberedning

Kan anvendes som forret, frokost eller tilbehør til hovedret

1 Kog belugalinserne som angivet på emballagen, tilsæt ½ bouillonterning
2 Hæld linserne i en si af afkøl dem
3 Rør de afkølede linser med krydderier, limeskal og limesaft
4 Pluk mozzarellaen i småstykker og bland ost og dadler i linserne
5 Del avocadoerne, tage stenen ud og fjern lidt at avocadokødet, så der bliver et lidt større hul.
6 Fyld belugalinsesalaten i avocadoerne

Tags: Mozzarella - frisk, Belugalinser, Avocado

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her