Chia knækbrød

Chiaknkbrd

Ingredienser

8 personer

2,5 dl hørfrø
1 dl chiafrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
0,5-1 tsk salt
godt med friskkværnet peber
3 dl vand

Tilberedning

Traditionel varme 150° - 1 t 30 min.

1 Blend solsikkekerner og græskarkerner ganske lidt       
2 Bland alt kerner sammen i en skål og tilsæt vand
3 Rør godt rundt i den meget tynde masse til alt er godt blandet. 
4 Lad stå i ca. 10 min, så sætter det sig til en tyk masse.
Det er hørfrøene og chiafrøne der gør dejen tyk og binder det hele sammen
5 Bred kerneblandingen jævt ud i en bradepande med et dejskraber
6 Med dejskraberen deles dejen nu i lige så store stykker knækbrød som du ønsker. Del ved at trykke riller med dejskraberen
7 Bag ved 150° i 1 time 30 min eller indtil knækbrøden er let bruge og tørre
8 Lad dem afkøle og bræk dem så i stykker

 
Gem knækbrødene i en lufttæt beholder, de kan holde sig længe
Brug evt. smulder til drys på youhurt


Chiafrø

  • Læst: 893

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme