Skyrboller - glutenfri

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
6-8 stk

  Varm luft 175° - ca. 20-25 min 

4 stk æg
450 g neutral skyr
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk fiberHUSK 
160 g havreklid
1,5 spsk chiafrø eller 3 spsk hørfrø

Evt. ½ dl græskarkerner


Pynt evt. med de frø du synes om

 

 
  1. Pisk æg og skyr sammen.
  2. Bland de tørre ingredienser i
  3. Lad dejen hvile i 10 min.
  4. Form 6-8 boller af dejen
  5. Bag bollerne ved 175° varm luft i 20-25 minutter, til bollerne er gyldne
  6. Lad bollerne køle godt af inden du spiser dem.

Bollerne er en smule svampede og kan anvendes til alt, lige fra en ren bolle med ost og marmelade til en burger.

NY forbedret opskrift
Ved at tilsætte chiafrø eller hørfrø bliver bollerne mindre svampede

Dejen kan anvendes til mange andre formål, evt. fladbrød eller en alternativ pizzabund, prøv dig frem.

Et lækkert glutenfrit brød med masser af fibre.

Bolledejen kan tilsættes ½ dl græskarkerner, så bliver der lidt bid bollerne.

 

  • Læst: 1428

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme