4 stk æg 200 g neutral flødeost eller med smag (evt. pikant) 1 dl revet ost 3 spsk HUSK (den grønne) 10 spsk Pofiber 1 spsk chiafrø 1 spsk uskallede hampfrø, giver et dejligt knas 1 spsk hørfrø 3 tsk bagepulver
Du kan evt. komme 1-2 spsk græskarkerner i for lidt mere bid
Pynt evt. med de frø du synes om
Pisk æggene skummende
Pisk flødeosten i til en jævn masse
Rør resten af ingredienserne i til dejen er godt blandet
Dejen er ret tynd, så lad den hvile 15 min.. Det gør at de tøre ingredienser får tid til at suge væden
Dejen er fortsat meget klistret. Form 6-8 boller eller læg blot klatter af dej på en bageplade
Bag bollerne 15-20 minutter til de er gyldne
Lad bollerne køle af på en bagerist inden de deles, de skal lige have tid til at sætt sig.
Disse boller er særdeles velegnede til såvel morgenmad som en burger, og meget andet. Bollerne er dejligt luftige og ikke så svampede som andre glutenfri boller,men stadig mere svampede en traditionelle boller der indeholder mel.