Flade grøntsagsbrød

Flat green bread

Ingredienser

12 stk

350 g blomkål incl. stok
150 g broccoli incl. stok
100 g ost (gerne en lidt tør ost)
1 håndfuld friske basilikumblade
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl hasselnødder
1 tsk spidskommen
1 tsk cayennepeber
2 spsk loppefrøskaller
salt, peber
2 æg

 

 

Tilberedning

Skær grøntsager og ost i mindre stykker og put dem i foodprocessoren.

Hæld resten af ingredienserne (minus æg) i og blend, til du har en rimelig ensartet masse.

Put æg i og blend igen.

Nu har du en våd, fedtet dej.

Lav små kugler af dejen og pres dem flade og rude med hænderne på en bageplade beklædt med bagepapir. Du bestemmer selv størrelsen, de skal ikke være mere end 3-5 mm tykke

Opvarm ovnen til 170 grader varmluft og bag brødene i 10-15 minutter.

Når de er fint gyldne i kanten er de færdige, måske skal de have lidt længere tid.

Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af

Brug brødene som burgerboller eller snadwich og i øvrigt som tilbehør til din mad. De kan holde 2-3 dage i en tæt plastbox. De kan fryses og bruges senere, de er rare at have i fryseren.

 

Flat green bread1

Broccoli, Blomkål, LCHF

  • Læst: 27881

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme