Fersken is med ferskenstykker

 

fersken is stykker 

Ingredienser

½ l færdig is

230 g moden ferskenkød
(svarende til  3 modne ferskner)
150 g sukker
1,25 dl letmælk
1,25 dl piskefløde
1 spsk citronsaft

1 skoldet fersken i små stykker

 


Tilberedning

1 Skold fersknerne og pil skindet af
2 Skær kødet fra stenen og afvej 230 g
3 Blend ferskenkødet i en foodprocessor
4 Tilsæt  sukker, mælk og fløde og blend det godt i foodprocessoren
5 Smag til med citronsaft
6 Kør massen på ismaskinen i 20-25 minutter
7 KOm ferskenstykker i lige før ismaskinen stoppes
8 Kom isen i forme og stil den i fryseren

 

Kilde: xxx

Kokossukker, Fersken

  • Læst: 3509

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme