Julelikør Ingredienser Tilberedning 1 flaske på 0,7 liter 1 økologisk appelsin200 g lyst rørsukker½ dl kaffebønner1 vaniljestang1 kanelstang0,7 liter klar Brøndums eller vodka Vask og tør appelsinen. Vær sikker på den ikke har et 'dårligt' sted Prik nu appelsinen tæt med en gaffel Læg appelsinen i et stort glas, 1-1½ liter Del vanillestangen og flæk den så du har 4 stykker Læg vanillestangen, kanelstangen, kaffebønnerne og røsukkeret i glasset Hæld klar Brøndums eller vodka over og luk glasset tæt Ryst så det meste af sukkeret er opløst Lad likøren trække i 35-40 dage Ryst glasset dagligt Når likøren er færdig sies den og hældes på flaske Nyd den som du vil, men pas på, den er vanedannede Start gerne med at lave julelikøren medio oktober, så den er klar til at blive nydt 1. søndag i advent Læst: 124 Udskriv