Tun- og porrerand

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
8 personer 

   

2 ds tun i vand
2 stk porrer
1 tsk karry
Friskkværnet salt og peber
1 spsk ketchup
6 blade husblas
¼ l fløde

Dressing
2 dl creme fraiche 18%
Persille
Purløg

Pynt
1 stk citron
½ bakke cherrytomater
Persille

 

 
  1. Snit porrerne fint og give dem et let opkog
  2. Lad porrer dryppe godt af i en si
  3. Hæld vandet fra tunen i en lille kasserolle
  4. Læg husblassen i blød i vandet fra tunen i 5 min
  5. Findel tunen
  6. Bland tun, de afdryppede porrer, ketchup og krydderier
  7. Smelt husblassen i tunvandet og lad den blive lunken
  8. Pisk fløden og bland den afkølede husblas i
  9. Bland fløden i tunmassen
  10. Fyld tunmassen i en skyllet randform
  11. Stilles koldt og tildækket til næste dag

  12. Rør en dressing af creme fraiche og hakket persille og klippet purløg

Servering:
Vend tunranden ud på et serveringsfad og pynt med citronbåde, cherrytomater og persilledusk

Server grovflutes til

En meget polulær ret tilbage i 1980-90'erne

 

Fløde , Husblas, Porre, Tun i vand

  • Læst: 222

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme