Koldrøget laks med fennikel

4 personer

Ingredienser

  • ½ stk
    fennikel
  • ½ fed
    hvidlæg
  • 1 spsk
    løg - hakket
  • ½ tsk
    fennikelfrø
  • olie
  • ½ dl
    mayonnaise
  • ½ spsk
    dild - hakket
  • dildkviste til pynt
  • 4 stk
    forårsløg
  • 1 spsk
    peberrod - revet
  • 3 spsk
    æblecidereddike
  • 1 tsk
    sukker
  • Friskkværnet salt og peber
  • 20 tern
    laks - røget - i tern ca. ½ cm

   Tilberedning

  1. Skær fennikel i meget små tern 2x2 mm
  2. Hak løg og hvidløg fint
  3. Sauter fennikel, fennikelfrø og løg i lidt olie
  4. Tilsæt æblecidereddike og sukker og kog ind til fennikkelen er mør, men med lidt bid. Væsken skal være kogt ind til en tynd sirup
  5. Køl ned og vend det sammen med mayonnaise og hakket dild eller fennikeltop Smag til med salt og peber og juster med sukker eller æblecidereddike
  6. Skær forårsløggene ud i ca 2 cm stykker og blancher
  7. Anret laks og løg med klatter af fennikelremouladen og pynt med revet peberrod og dild

Server med LCHF knækbrød eller andet godt brød


 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme