Parmaskinke og asparges i butterdej

4 personer - 2 stk pr. person

En hurtig og lækker forret


Varmluft 220°
12-15 min

Ingredienser

   Tilberedning


32 stk grønne asparges
4 plader butterdej
8 skiver parmaskinke
200 g cheddar, reven
friskkværnet salt og peber
1 stk æg
olivenolie
24 cherrytomater


 

 
  1. Tænd ovnen på 220° varmluft
  2. Del de optøede butterdejplader i 2 firkanter
  3. Rul dem ud så de er ca. 14x14 cm
  4. Fold en skive parmaskinke og læg den midt på butterdejspladen
  5. Vend aspargesene i lidt olivenolie
  6. Læg 4 rengjorte asparges på skrå, på hver skive parmaskine og krydr med friskkværnet salt og peber
  7. Læg lidt reven cheddar på aspargesene
  8. Pensel den ene spids af butterdejen med sammenpisket æg og fold sammen over fyldet og klem godt fast
  9. Læg pakkerne på en bageplade og pensel med sammenpisket æg
  10. Krydr pakkerne med lidt friskkværnet salt og peber
  11. Bag 12-15 min ved 220° varmluft

Server med lidt cherrytomater

 Asparges parmaskinke butterdej1

 


 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme