Parmaskinke og asparges i butterdej Ingredienser Tilberedning 4 personer 2 stk pr. person Varm luft 220° - 12-15 min 32 stk grønne asparges4 plader butterdej8 skiver parmaskinke200 g cheddar, revenfriskkværnet salt og peber1 stk ægolivenolie24 cherrytomater Tænd ovnen på 220° varmluft Del de optøede butterdejplader i 2 firkanter Rul dem ud så de er ca. 14x14 cm Fold en skive parmaskinke og læg den midt på butterdejspladen Vend aspargesene i lidt olivenolie Læg 4 rengjorte asparges på skrå, på hver skive parmaskine og krydr med friskkværnet salt og peber Læg lidt reven cheddar på aspargesene Pensel den ene spids af butterdejen med sammenpisket æg og fold sammen over fyldet og klem godt fast Læg pakkerne på en bageplade og pensel med sammenpisket æg Krydr pakkerne med lidt friskkværnet salt og peber Bag 12-15 min ved 220° varmluft Server med lidt cherrytomater Læst: 186 Udskriv