Fiskesalat light

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
4 personer 

   

5 spsk. Græsk yoghurt 2 %
1 spsk rød pesto
1 lille glas kapers
150 g røget ørredfilet
150-200 g rejer
citronsaft
dild

 Server med godt brød til

 
  1. Rør yoghurt og pesto sammen
  2. Hæld væden fra kapersene
  3. Pluk ørredfileterne i mindre stykker
  4. Vend kapers og ørredfileter forsigtigt i dressingen
  5. Hæld væden fra rejerne og vend dem i
  6. Smag til med citronsaft og kværnet peber
  7. Pynt med lidt dild 

De salater, man køber, er ofte meget fede, da de er baseret på mayonnaise. Denne salat er lavet på mager græsk yoghurt og er et glimrende alternativ. Den røgede ørred giver en kraftig smag, men kan erstattes at dampet torsk eller anden fisk

 

Sund, Rejer, Ørred - røget, Græsk yoghurt, Rød pesto, Kapers

  • Læst: 423

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme