Fiskesalat light

Godt 400 g, svarende til 3 bægre fabrikslavet salat fra supermarkedet

De salater man køber i supermarkedet, er ofte meget fede,
de er baseret på mayonnaise
Denne salat er lavet på mager græsk yoghurt og er et glimrende alternativ
Den røgede ørred giver en kraftig smag, det smager virkelig af noget


Ingredienser

  • 5 spsk
    græsk yoghurt 2%
  • 1 spsk
    rød pesto
  • 1 lille glas (60g)
    kapers
  • 160 g
    røget ørredfilet
  • 170 g
    rejer
  • 1 potte
    frisk dild
  • citronsaft
  • friskkværnet peber

   Tilberedning

  1. Rør yoghurt og pesto sammen og tilsæt ½ potte klippet dild
  2. Hæld væden fra kapers og rejer
  3. Pluk ørredfileterne i mindre stykker
  4. Vend kapers, ørredfileter og rejer forsigtigt i dressingen
  5. Smag til med citronsaft og kværnet peber
  6. Pynt med lidt dild

Server med godt brød til

Ørreden kan erstattes at dampet torsk eller anden fisk


 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme