Honningglaseret laks ***

4 personer

En fryd for øje og gane


Over/undervarme 190°
12-15 min

Ingredienser

  • 4 stk - (ca. 600 g i alt)
    laksefileter
  • 3 spsk
    honning - flydende
  • 3 spsk
    dijonaisesennep
  • 1 fed
    hvidløg
  • salt
  • SOMMERSALAT
  • 200 g
    babysalat eller rucola
  • 100 g
    blåbær - friske
  • 100 g
    hindbær - friske
  • 100 g
    feta i tern
  • 2 spsk
    dressing fra fisken
  • 2 spsk
    olivenolie
  • evt. lidt hvidvinseddike
  • 18 stk
    blomster fra hjulkrone

   Tilberedning

  1. Læg laksen på en bageplade
  2. Rør honning, sennep og knust hvidløg sammen i en lille skål
  3. Smag til med salt
  4. Pensl laksen med det halve af dressingen, gem resten til salaten
  5. Bag laksen midt i ovnen
  6. SOMMERSALAT
  7. Skyl salat, blåbær og hindbær
  8. Halver fetaternene
  9. Fordel salat, bær og feta på tallerkener
  10. Pisk olivenolie og dressingen sammen og smag evt. til med lidt hvidvinseddike
  11. Dryp salaten med dressingen
  12. Læg et stykke laks ovenpå
  13. Pynt med blomster fra hjulkrone eller små stedmoderblomster

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme