Ingredienser
2 personer
250-300 g frisk tunfilet 1 lille bundt salatblade 100 grønne bønner ½ gul peberfrugt ½ agurk 8-12 cherrytomater 16 sorte oliven 2 spsk kapers 2 kogte æg skåret i både
Dressing 2 spsk hakket persille 2 spsk hakket basilikum 1 presset fed hvidløg ½ spsk balsamico 2 spsk olivenolie Salt og peber
En ret der kan tilfredsstille såvel ganen som øjet
|
|
Tilberedning
1 |
Skyl salaten og anret den på 2 tallerkner
|
2 |
Skold bønnerne i saltet vand
|
3 |
Skær tomaterne i halve, peberfrugten i strimler, agurken i tern og oliven i halve |
4 |
Anret det hele på salaten
|
5 |
Skær æggene i både og anret dem og drys med kapers |
6 |
Rør presset hvidløg, persille, basilikum, balsamico og olivenolie til dressing. Krydr med salt og peber
|
7 |
Dryp dressing over salaten
|
8 |
Steg tunfileten i ca. 1½ min på hver side, afhængig af hvor rød den skal være. Den må endelig ikke gennemsteges, så bliver den dårligere end dåsetun
Skær tunen i tern og bred den ud over salaten xxx
|
|