Lækker, anderledes og let at lave, klar til at sætte i ovnen når forretten er spist Så er der tid til list snak og et godt glas vin Drik gerne et glas Sauvignon Blanc fra New Zealand til
Over/undervarme 200°
20 min.
Ingredienser
3 stk
porrer
1 bdt
dild
150 g
mascarpone
1 dl
mælk
salt og friskkværnet peber
2 stk
laksefileter uden skind
1 stk
økologisk citron - saft og revet skal
30 g
kapers
↓
Tilbehør
små kartofler
Tilberedning
Tænd ovnen på 200°
Rens porrerne og skær dem i tynde skiver
Steg porrerne 2-3 min. i lidt smør
Pisk mælk og mascarpone sammen i en skål og krydr med salt og friskkværnet peber
Klip halvdelen af dilden i og rør det godt sammen
Hæld blandingen i panden og varm igennem
Fordel den cremede porreblanding i et smurt ovnfast fad
Læg laksestykkerne ovenpå
Dryp laksen med citronsaft, friskkværnet salt og peber
Drys revet citronskal og kapers over
Bag retten i 20 minutter
Klip resten af dilden over lige inden servering
Hvis det skal være LCHF så server blomkålscouscous til