Laks og porre i mascarpone sauce

2 personer

Lækker, anderledes og let at lave, klar til at sætte i ovnen når forretten er spist 
Så er der tid til list snak og et godt glas vin
Drik gerne et glas Sauvignon Blanc fra New Zealand til


Over/undervarme 200°
20 min.

Ingredienser

  • 3 stk
    porrer
  • 1 bdt
    dild
  • 150 g
    mascarpone
  • 1 dl
    mælk
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 stk
    laksefileter uden skind
  • 1 stk
    økologisk citron - saft og revet skal
  • 30 g
    kapers
  • Tilbehør
    små kartofler

   Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 200°
  2. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver
  3. Steg porrerne 2-3 min. i lidt smør
  4. Pisk mælk og mascarpone sammen i en skål og krydr med salt og friskkværnet peber
  5. Klip halvdelen af dilden i og rør det godt sammen
  6. Hæld blandingen i panden og varm igennem
  7. Fordel den cremede porreblanding i et smurt ovnfast fad
  8. Læg laksestykkerne ovenpå
  9. Dryp laksen med citronsaft, friskkværnet salt og peber
  10. Drys revet citronskal og kapers over
  11. Bag retten i 20 minutter
  12. Klip resten af dilden over lige inden servering

laks porre mascarp0

laks porre mascarp3

Hvis det skal være LCHF så server blomkålscouscous til


 

HOME@LV10.dk

Yootheme