Pestolaks bagt i parmaskinke

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
2 personer 

  Traditionel varme 190° - 20 min

400 g laksefilet
Salt og friskkværnet peber
4 spsk grøn pesto
4 skiver parmaskinke
500 g grønne bønner
4 spsk soltørrede tomater i olie
2 stk æg

evt. sursød sauce 

 
  1. Forvarm ovnen ved traditionel varme 190º
  2. Del laksen i 2 fileter og fjern skindet
  3. Krydr med salt og friskkværnet peber
  4. Smør pesto på laksefileterne 
  5. Pak laksefileterne ind i parmaskinken
  6. Bag dem i ovnen ved 190º i 20 minutter

  7. Kog æggene hårde
  8. Giv bønnerne et opkog
  9. Hak de soltørrede tomater og æggene

  10. Anret laks og bønner på en tallerken og drys de soltrørrede tomater og de hakkede æg over, krydr med salt og friskkværnet peber
    Dryp evt. sursød sauce over

En hurtig og lækker ret

  • Læst: 120

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme