Fiskefrikadeller med røget laks og asparges

10-14 stk

Smager himmelske og ser godt ud når de bliver skåret over
Server varme til kartofler og grøntsager

Kan også serveres lune til rugbrød med remoulade


Ingredienser

  • 400 g
    fiskefilet, lys sej, mørk sej, torsk
  • 1 stk
    løg
  • 2 stk
    æg
  • 2 spsk
    mel
  • 2-4 spsk
    mælk
  • 4-6 skiver
    røget laks
  • 6 stk
    asparges
  • salt og friskkværnet peber

   Tilberedning

  1. Hak fisken i foodprocessoren sammen med løg, salt og peber
  2. Tilsæt æg, mel og mælk og rør farsen godt sammen
  3. Skær laks og asparges i mindre stykker og rør det i farsen
  4. Steg fiskefrikadeller i smør på panden, vend dem af og til, så de ikke bliver for mørke

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme