Fiskefrikadeller med røget laks og asparges

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
10-14 stk

   

400 g fiskefilet, lys sej, mørk sej, torsk
1 stk løg
2 stk æg
2 spsk mel
2-4 spsk mælk
4-6 skiver røget laks
6 stk asparges
Salt og friskkværnet peber


 

 
  1. Hak fisken i foodprocessoren sammen med løg, salt og peber
  2. Tilsæt æg, mel og mælk og rør farsen godt sammen
  3. Hak laks og asparges og rør det i farsen
  4. Steg fiskefrikadeller i smør på panden, vend dem af og til, så de ikke bliver for mørke

Server varme til kartofler og grøntsager
Kan også serveres lune til rugbrød med remoulade

Smager himmelske og ser godt ud når de bliver skåret over

fiskefrikadeller roget laks asparges0

fiskefrikadeller roget laks asparges1

Torskefilet, Lyssej, Asparges, Laks - røget, Mørksej

  • Læst: 76

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme