Bagt laks på ærtepure

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
2 personer 

  Varm luft 180° - 10-12 min 

2 stk laksesteaks
salt og friskkværnet peber
lime-eller citronsaft
200 g kogte ris

Ærtepure
400 g ærter
1 dl grøntsagsbouillon


 

 
  1. Kog risene efter anvisning på pakken
  2. Fjern skindet fra laksesteakene
  3. Dryp laksesteakene med citronsaft og drys med salt og friskkværnet peber
  4. Læg laksesteakene på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 180° i 10-12 minutter, afhængig af tykkelsen

  5. Kog ærterne i en gryde med kogende bouillon i 5 minutter og blend til en tyk pure.
  6. Smag til med salt, peber og estragon

En hurtig ret med fine farver

Risene kan erstattes af et godt brød

 

  • Læst: 466

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme