Toscansk laks

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
2 personer 

   

2 stk laksesteaks (150-200g)
friskkværnet salt og peber
oregano

Sauce:
12 hvidløgsfed, syltede
1 dl soltørrede tomater
12 grønne oliven
2 håndfulde frisk spinat
1 dl grøntsagsbouillon
2½ dl cremefine

Laksen kan erstattes med kyllingefilet eller koteletter
 

 
  1. Befri laksen for skind
  2. Krydr den med oregano og friskkværnet salt og peber
  3. Steg laksen til den netop er stegt
  4. Fjern laksen fra panden
  5. Rist nu hvidløgsfe, soltørrede tomater og oliven på panden
  6. Tilsæt spinat , bouillon og cremefine
  7. Lad det koge lidt ind og læg så laksen i saucen
  8. Lad det simre 3 minutter, til laksen atter er varm
  9. Smag saucen til med friskkværnet salt og peber og evt. lidt mere oregano

Server gerne med ovnbagte bønner og blomkål

 

  • Læst: 63

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme