Ingredienser
4 personer 4 stk kyllingefilet 2 stk hvidløgsfed - hakkede 1 stk stor rød sød peber - skåret i små tern 1 dl tør hvidvin 3 dl kyllingefond 2 dl piskefløde 1 dl soltørrede tomater - hakket (ikke dem i olie) 1 dl reven parmesan/grana padamo salt og peber ½ dl basilikum blade - hakkede
|
|
Tilberedning
Traditionel varme 170° - 10-15 min.
1 |
Steg kyllingefileterne på panden Læg dem i et ildfast fad
|
2 |
Svits hvidløgsfed og peber på panden i 1 min |
3 |
Tilsæt hvidvin og lad det koge ind |
4 |
Tilsæt kyllingefond, fløde, soltørrede tomater og ost. Kog op og lad det simre indtil saucen begynder at blive tyk Smag til med salt og peber
|
5 |
Hæld saucen over kyllingebrysterne og sæt dem i ovnen i 10-15
|
6 |
Inden servering drysses med hakket basilikum |
Server med broccoli og ris/blomkålsris/kartofler/pasta
Retten akn med fordel gøres helt færdig og stå klar i fadet indtil gæsterne kommer. Er retten blevet kold skal den have 20-25 i ovnen.
En lækker og flot ret, som er let at servere for gæster, og den kan let øges til flere personer
|