Kyllingefad med spinat og artiskok

kylling artiskok

Ingredienser    Tilberedning 
4 personer    Traditionel varme 180° - 30-35 min

500 g kyllingefilet eller kyllingeinderfilet
200 g flødeost
60 g mayonaisse
1 dåse artiskokker  skåret i mindre stykker
2 håndfulde spinat hakket
1 fed hvidløg, presset
Lidt cayennepeber
Friskkværnet salt og peber
2 dl parmesan, revet
2 dl mozzarella, revet 

 
  1. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad

  2. Bland alle øvrige ingredienser og fordel det ovenpå kyllingefileterne

  3. Stil det i ovnen ved 180° traditionel varme i 30-35 min til d et er let brunet

Drys med lidt hakket spinat ved servering

For at give retten lidt mere farve kan der tilsættes finthakket rød peber til blandingen

En hurtig, let og lækker ret.

Server evt. små bagte kartofler og en lækker salat til

  • Læst: 209

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme