Kalkunbryst så det smager

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
4 personer 

  Varm luft 190° - ca. 60 min
Se billederne nederst på siden

1 stk kalkunbryst
½ glas (70 g) soltørrede tomater i olie
2 fed hvidløg
4-5 spsk oliventapanade
8-10 skiver bacon
1 spsk tørret rosmarin

 
  1. Hak de soltørrede tomater og hvidløgsfeddene i en minihakker
  2. Skær 4-5 riller på langs af kalkunbrystet, ca ½ vejs ned i kødet
  3. Fyld rillerne med de soltørrede tomater
  4. Pres kalkunbrystet lidt sammen
  5. Smør nu oversiden af kalkynbrystet med oliventapernaden

  6. Læg nu baconskiverne over kalkunbrystet på tværs, sørg for at kalkunbrysten er godt presset sammen
  7. Bind evt. en snor omkring for at holde den sammen
  8. Stil kalkunbrystet i køleskabet i nogle timer, så 
    fyldet kan trække godt ind i kødet

  9. Læg kalkunbrystet i et ovnfast fad, med lidt vand ved
  10. Drys med tørret rosmarin
  11. Stil nu kalkunbrystet i ovnen ved 190º varmluft i ca 60 min
  12. Kontroller temperaturen med et stegetermometer, den skal være 75º i midten
  13. Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile i 10 min inden den skæres ud

Meget dekorative skiver

Server gerne med letkogte bønner, soltørrede tomater, ovnkartofler og en skefuld oliventapenade og rød pesto, så er der serveret

kalkunbryst sa det smager01    kalkunbryst sa det smager02  

kalkunbryst sa det smager3    kalkunbryst sa det smager4

kalkunbryst sa det smager05

Kalkunbryst

  • Læst: 184

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme