Baconkylling med asparges

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
2 personer 

  Varm luft 200° - 20 min 

2 stk kyllingefilet
1 kugle frisk mozzarella
8 stk asparges
6 spsk asparges pesto
8 skiver bacon

Salt og friskkværnet peber

 

 
  1. Skær kyllingefileterne op i den ene side
  2. Bred baconen ud på en bageplade med bagepapir, 4 + 4 skiver, så fedtkanten overlappes
  3. Læg nu kyllingefileterne på baconen og krydr med salt og peber
  4. Skær mozzeralla i 6-8 skiver og fordel dem på den ene side af kyllingfileten
  5. Læg 4 asparges  ovenpå mozzarellaen
  6. Top med 3 spsk asparges pesto
  7. Fold den frie side af kyllingefileten over 
  8. Pak kyllingefileten ind i baconen 
  9. Bag i 20 min. ved 200º varmluft
  10. Skær i skiver og server med dit ynglingstilbehør

Server med bagte Jordbær-tomat-salat og ovnkartofler

baconkylling asparges1x   baconkylling asparges3x

baconkylling asparges2

baconkylling asparges4

Bacon, Mozzarella - frisk, Kyllingefilet, Asparges

  • Læst: 155

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme