Baconkylling med asparges

Ingredienser |
|
Tilberedning |
2 personer
|
|
Varm luft 200° - 20 min |
2 stk kyllingefilet 1 kugle frisk mozzarella 8 stk asparges 6 spsk asparges pesto 8 skiver bacon
Salt og friskkværnet peber
|
|
- Skær kyllingefileterne op i den ene side
- Bred baconen ud på en bageplade med bagepapir, 4 + 4 skiver, så fedtkanten overlappes
- Læg nu kyllingefileterne på baconen og krydr med salt og peber
- Skær mozzeralla i 6-8 skiver og fordel dem på den ene side af kyllingfileten
- Læg 4 asparges ovenpå mozzarellaen
- Top med 3 spsk asparges pesto
- Fold den frie side af kyllingefileten over
- Pak kyllingefileten ind i baconen
- Bag i 20 min. ved 200º varmluft
- Skær i skiver og server med dit ynglingstilbehør
Server med bagte Jordbær-tomat-salat og ovnkartofler
|



Bacon, Mozzarella - frisk, Kyllingefilet, Asparges