Kylling i cremet sennepssovs

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
4 personer     Traditionel varme 170° - 10-15 min.

4 stk kyllingefilet
friskkværnet salt og peber
1 dl mel
2 spsk smør
1 stk lille løg - finthakket
2 stk hvidløgsfed - finthakket
2,5 dl hønsefond
2,5 dl fløde
2 spsk sennep
1 spsk sennep - grov
1 dl grana padano - fint revet
1 spsk estragon - tørret


 

 
  1. Flæk evt. kyllingefiletenre hvis de er meget store
  2. Krydr kyllingefileterne med friskkværnet salt og peber og vend dem i mel 
  3. Steg kyllingefileterne på begge sider, 2-4 minutter på hver side
    Læg dem i et ildfast fad
  4. Svits løget på panden til det er klart
  5. Tilsæt hvidløget og steg yderligere i ½ minut
  6. Tilsæt hønsefonden og kog op
  7. Tilsæt fløde og de 2 slags sennep og lad det koge op, skru ned og lad det koge 5 min så sovsen kan tykne lidt
  8. Smag til med salt og peber
  9. Hæld saucen over kylingefileterne, drys med grana padano og sæt dem i ovnen i 10-15 minutter
  10. Inden servering drysset med estragon

Server små bagte kartofler, evt. halveret, bagte broccolibuketter, bagte gulerødder og bagte svampe

 

  • Læst: 47

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme