Ingredienser
4 personer
4 store kyllingefileter
1 stor frisk mozzarella 2-3 tomater frisk spinat 4 skiver parmaskinke grillkrydderi salt peber
Tilbehør
Gratinerede portobellesvampe
Enkel jordbær-edemame salat
Så har du et helt festmåltid i såvel smag som farver
|
|
Tilberedning
Traditionel varme 200° - 20-25 min.
1 |
Flæk kyllingfileterne, dog ikke helt, de skal hænge sammen i den ene side |
2 |
Krydr de åbne kyllingfileter med salg, peber og grillkrydderi |
3 |
Skær mozzarella i 8-12 tynde skiver Skær tomaterne i 8-12 skiver |
4 |
Læg spinat på den ene side af kylligefileterne og læg derefter et lag tomater og et lag mozzarella på |
5 |
Dryp lidt olivenolie på mozzarellaen og drys med lidt grillekrydderi |
6 |
Luk kyllingefileterne sammen og krydr med grillkrydderi, salt og peber |
7 |
Svøb en skive parmaskinke rundt om hver kyllingefilet og fæstn med tandstikkere |
8 |
Læg på en bageplade og bag i 20-25 min afhængig af størrelsen på kyllingefileterne |
Er også fremragende på et stykke brød dagen efter, eller i en salt, og så er de ganske flotte med de grønne, røde og hvide farve når de skæres i skiver
|