Græsk auberginefad Ingredienser 4 personer 1 stk løg - grofthakket4 fed hvidløg - hakket250 g hakket oksekød3-400 g aubergine1 stk porreOreganoSalt og peber1 spsk mel3 spsk tomatpure1 ds tomater - flåede4 ægOst - revet Tilberedning Traditionel varme 230° - 12 min. 1 Løget svitses i olie, hvidløg og hakket oksekød tilsættes og steger i nogle minutter 2 Skær auberginen i ½ cm tern, porren i tynde skiver og tilsæt det sammen med oregano, salt, peber, mel, tomatpure og flåede tomater 3 Lad retten småkoge i 10-15 min. og smag til 4 Hæld i et tærtefad og lav 4 fordybninger, og slå et æg ud i fordybningerne 5 Drys med ost 6 Stilles i ovnen indtil æggene er stivnet og osten smeltet Server gerne guacemole til Kilde: xxx Aubergine, LCHF Læst: 27443 Udskriv Forrige Næste