LCHF biksemad

LCHFbiks

Ingredienser

2 personer

2 æg
1 rødbede
400 g blomkålsbuketter
300 g rester af flæskesteg eller anden rest af kød
1 løg
Friskkværnet salt og peber

Bernaise dip 
1 dl græsk youghurt
½ tsk dijonsennep

1½ spsk frisk estragon eller 1 spsk tørret
Friskkværnet salt og peber

Tilberedning

Traditionel varme 200° - 20 min.

1 Rør bernaise dippen sammen
2 Skræl rødbeden og strimmel den i en spiralizer eller skræl tynde strimler med en kartoffelskræller
3 Skær løg og flæskesteg i tern
4 Rist blomkålsbuketter og flæskesteg på en pande
5 Spejl æggene
6 Server og kværn med salt og peber

 
En anderledes og sund biksemad

LCHFbiks1

  • Læst: 315

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme