Bagt kotelet med quinoa-hokkaido salat Ingredienser Tilberedning 2 personer Varmluft 200° - 20 min 2 stk koteletter1 kvart hokkaidofriskkværnet salt og peber Quinoasalat½ dl quinoa1 dl vand1 spsk olivenoliesaft af en ½ lime100 g frisk babyspinat1 avocadofriskkværnet salt og peber Til serveringfrisk dild Tænd ovne på 200° Rens hokkaidoen og skær den i tern Vend hokkaidoen i olivenolie Læg hokkaidoen på en bageplade og krydr med salt og peber Bag hokkaidoen i ovnen i 20 min Skyl quinoaen og kog den i 1 dl vand i 20 min., pas på den ikke koger tør Lad quinoaen køle lidt af Bland quinoa med limesaft og olie Krydr koteletterne Stil koteletterne i ovnen når hokkaidoen har bagt i 8 min, og lad dem bage med de sidste 12 min Tag sten og skal af avocadoen og skær den i skiver Anret spinat, hokkaido, avacado og quinoa på en tallerken sammen med koteletterne Læst: 342 Udskriv Næste