Mørbradrulle med rå aspargessalat

nofoto

Ingredienser    Tilberedning 
4 personer 

  Varm luft 200° - ca. 25 min 

1 stk svinemørbrad
Friskkværnet peber
1 pakke bacon
4 spsk grøn pesto

Salat
1 bdt asparges
2 forårsløg
16 små cherrytomater
4 håndfulde frisk spinat

Dressing
2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk dijonsennep
1 spsk flydende honning
Salt og friskkværnet peber

Tilbehør 
Små ovnkartofler
Pesto

 
  1. Krydr mørbraden med peber
  2. Læg et stykke bagepapir på en bageplade
  3. Læg baconen ved siden af hinanden på bagepladen så det lige går lidt indover fedtkanten  
  4. Smør pesto på baconen
  5. Læg mørbraden på baconen og rul baconen stramt omkring mørbraden
  6. Bag mørbraden sammen med kartoflerne i 25 min.
    Salat
  7. Knæk det nederste af aspragesene og skold dem kortvarigt i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vand
  8. Skær aspargesene på skrå i ca 2 cm stykker
  9. Skær forårsløg på skår i ca ½ cm stykker
  10. Halver tomaterne 
  11. Skyl spinaten
  12. Anret salaten på en tallerken
    Dressing
  13. Pisk alle ingredienserne sammen

Skær mørbraden i store skrå skiver og anret på tallerkenen sammen med ovnkartofler og fordel lidt pesto på kartoflerne

 

Bacon, Asparges, Svinemørbrad

  • Læst: 217

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yootheme