Mørbradrulle med rå aspargessalat

Ingredienser |
|
Tilberedning |
4 personer
|
|
Varm luft 200° - ca. 25 min |
1 stk svinemørbrad Friskkværnet peber 1 pakke bacon 4 spsk grøn pesto
Salat 1 bdt asparges 2 forårsløg 16 små cherrytomater 4 håndfulde frisk spinat
Dressing 2 spsk olivenolie 1 spsk hvidvinseddike 1 spsk dijonsennep 1 spsk flydende honning Salt og friskkværnet peber
Tilbehør Små ovnkartofler Pesto
|
|
- Krydr mørbraden med peber
- Læg et stykke bagepapir på en bageplade
- Læg baconen ved siden af hinanden på bagepladen så det lige går lidt indover fedtkanten
- Smør pesto på baconen
- Læg mørbraden på baconen og rul baconen stramt omkring mørbraden
- Bag mørbraden sammen med kartoflerne i 25 min.
Salat
- Knæk det nederste af aspragesene og skold dem kortvarigt i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vand
- Skær aspargesene på skrå i ca 2 cm stykker
- Skær forårsløg på skår i ca ½ cm stykker
- Halver tomaterne
- Skyl spinaten
- Anret salaten på en tallerken
Dressing
- Pisk alle ingredienserne sammen
Skær mørbraden i store skrå skiver og anret på tallerkenen sammen med ovnkartofler og fordel lidt pesto på kartoflerne
|
Bacon, Asparges, Svinemørbrad